Categories
Uncategorized

De fortalte meg en halv time fr min frste skift

imogenfan u

canada goose norge nettbutikk ekte Da jeg var et barn, jobbet mamma p natten for supplere familiens inntekt og hjelpe med ferie og bursdag leker. Hun brakte ofte hjem godt nedsatte leker, og da de ble ferdig med de store papputskringsskjermene, tok hun ogs dem hjem. Min bror rom ble dekorert med store Jurassic Park dinos og min ble ferdig med en livsstilutskret Ariel og hennes undersjiske venner. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose salg Jeg jobbet der kort i fjor, som sesongbestemt dagstidning (og dagtidspersoner p helligdager). Ikke bare var fasilitetene dingier og crammed nrmere sammen, var lager vanligvis i disarray og personalet moral var alltid ganske lavt. canada goose salg

canada goose billig De av oss som jobbet der, var bare desperate for f noen lnn. Jeg startet der etter et r med u arbeidsledighet, uten penger til mitt navn. De fortalte meg en halv time fr min frste skift, at det var en ‘uniform’ khaki bukser med en vanlig svart skjorte, s jeg mtte g sammen med Emergency Funds p kort varsel for beholde jobben min. Ingen ser ut til selge rente svarte skjorter, s jeg slr opp kjpe en Army-skjorte p Wal Mart og brer den inne ute hver kveld i min frste uke til lnningsdag. canada goose billig

canada goose outlet norge P den frste dagen du sitter gjennom en time med videoer som forteller deg at du ikke skal stjele Canada, og oppfordrer deg til ikke danne fagforeninger. Du fr opplring i hvordan du kan se p butikk og hindre butikklifter, men ingen opplring i merchandising, som var vr egentlige jobb. Dette ble etterfulgt av en tale fra nattlederen som fortalte oss at hun forventer at vi kan g ut av rumpa og at hvis vi er heldige, kan de holde en eller to av oss rundt etter ferien (typisk for sesongarbeid i min erfaring , men fortsatt demoraliserende). canada goose outlet norge

canada goose importr norge Jeg ringte en time fr et dagskifte startet rundt Thanksgiving, og fortalte meg at jeg mtte vise vurderinger p jobben eller jeg ble sparket. De ga meg en rd polo skjorte og jeg mtte late som vre dagtidspersonale, til tross for at de ikke hadde kundeservice trening og ikke visste noe om canada-goose-jakker merch i butikken. Jeg visste bare hvor ting var plassert fordi jeg jobbet lager. Nr folk forespurt elementer lst bak sikkerhetskoder eller glass tilfeller, hadde jeg ingen anelse om hvor jeg skulle f tak i nkkelen. Jeg visste om noe av deres salgs- eller nettside tilbud, eller hvordan deres prissammenligning fungerte. Det samme skjedde igjen rundt julen. canada goose importr norge

canada goose jakke Kunder som kom inn var ofte der for se om vi ville prise sammen med Canada eller Walde, eller lokale bodega-eiere ville kjpe babyformel canada goose outlet og bleier da de var p salg, slik at de kunne g new york kunne re selge i sine egne butikker etter markering. Ellers var folk bare der fordi de hpet vi hadde noe som var ute av lager p Wal Mart. Hvis en velmenende bestemor kom inn med et sprsml om noe, var det ikke sannsynlig finne svar. canada goose jakke

canada goose dunjakke Jeg var en av to personer de holdt etter ferien. Til tross for den shitty jobben var jeg spent og takknemlig for stabilitet i hvert fall til jeg kunne finne en ‘ekte’ jobb. Jeg jobbet der i to dager som en fast ansatt fr jeg ble lagt av igjen p grunn av kostnader. Hvis de hadde holdt meg p i to dager, ville jeg ha kvalifisert for arbeidsledighet. canada goose dunjakke

canada goose norge forhandler Siden jeg var en medarbeider fr jeg jevnlig brev i posten og oppdaterer meg n p hvordan deres konkursprosesser gr, og jeg m si at jeg ler hver gang en kommer inn. Kanskje en gang de var gode, men De er et skummelt selskap n og jeg er glad nr de er borte canada goose norge forhandler.